Jdi na obsah Jdi na menu
 


A jak to všechno probíhá?

Nejprve mne kontaktujte telefonicky či mailem a domluvíme se na přesném termínu, který bude vyhovovat oběma stranám. Je možné domluvit i víkendové termíny či podvečerní hodiny, vše je na domluvě.
Při návrhu termínu berte v potaz denní režim dítěte, zejména pokud jde o miminka či batolata a snažte se vybrat takovou denní dobu, kdy jsou nejlépe naladěny ;-)

Co se místa focení týče, je vše na domluvě.

Fotografování zabere cca 1 - 2 hodiny času. Vznikne při něm větší množství fotografií, ze kterých potom vyberu ty nejvíce povedené a po základních úpravách je uložím pod jménem a heslem na web. Z těchto fotografií si Vy vyberete ty, které chcete zakoupit, napíšete mi jejich čísla, a já zařídím vše potřebné. K vyzvednutí jsou fotografie připravené do 3 týdnů od zaslání výběru fotografií.

Případně je samozřejmě jako druhá varianta možné to, že konečný výběr fotografií provedu já a vy si rovnou vyzvednete zhotovenou objednávku v požadovaném počtu fotografií.

Fotografie, které si nezakoupíte, neposkytuji a budou smazány.

Mám ráda živé, přirozené, ne příliš aranžované fotografie, většina fotek vzniká při hře. Mám k dispozici spoustu hraček, pokud ovšem Vaše dítě má nějakou svou oblíbenou, klidně ji vezměte na focení s sebou.

Oblečení volte jednoduché, klidně vesele barevné, ale bez výrazných nápisů, ty ve výsledku působí rušivě. Nezapomeňte případně i na doplňky, korálky, sponky do vlasů, čepičky, kloboučky, sandálky...i když dětské fotky jsou hezky přirozené, pokud je dítě bosky, takže obuv není třeba příliš řešit.

Obecně - co se obuvi týče - neformální fotky v džínách atd. vypadají dobře, pokud jsou bosky všichni včetně dospělých, nicméně pokud trváte na focení v obuvi, vezměte na focení  jinou, čistou, než tu, ve které přijdete.


Pokud budete mít zájem i o rodinnou fotografii, je pěkné, pokud je oblečení sladěné, fajn jsou třeba džíny a stejnobarevná trika, košile...
Důležité je, abyste volili to, v čem se cítíte dobře, to je na fotografii hodně znát;-)

Pokud máte nějaké další otázky, neváhejte se zeptat.

Budu se těšit na spolupráci

Eva Holasová
 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Focení novorozence - dotaz

(Monika, 22. 1. 2019 17:18)

Dobrý den,

měla bych dotaz ohledně termínu, kdy je potřeba se u Vás objednat na focení. Jednalo by se o focení s novorozencem a novorozence, předpokládaný termín porodu je 20.dubna.

Děkuji za informaci

Monika
e-mail hmonah@seznam.cz

Re: Focení novorozence - dotaz

(www.evaholasova.cz, 22. 1. 2019 19:23)

Dobrý den, pokud budete mít o focení zájem, napište mi teď kdykoliv na mail foto@evaholasova.cz, já si do diáře dám zhruba tento termín, abych s tím časově cca v tu dobu počítala a až bude miminko na světě, ideálně hned z porodnice mi zavolejte a to už bychom pak domluvily přesný termín.
Hezký den, s pozdravem Eva Holasová

Rodinné focení

(Zdeňka Pazourová , 3. 11. 2018 20:07)

Dobrý den, měla bych zájem o rodinné focení v ateliéru. Máte volné termíny? Děkuji Pazourová email: loudova7@seznam.cz 733769372

Tisk fotografii

(Vladimíra Felbingerová, 1. 6. 2018 10:54)

Dobrý den, chtěla bych si nechat vytisknout fotky. Jak to u Vás prosím funguje? Mám Vám fotky poslat na email nebo je přinést na flashce? Děláte to na počkání?
Děkuji za odpověď.

Re: Tisk fotografii

(Eva Holasova, 1. 6. 2018 11:04)

Dobrý den, ideální je poslat přes uschovna.cz, vytištěné by byly zhruba do týdne. Kdyžtak mi napište mail na foto@evaholasova.cz a domluvíme se. Pěkný den